Veselé VIDEO: Moskvu zasiahla Perinbaba, cestujúci museli roztláčať trolejbus

NETKY.SK • 12 Február 2018, 17:40 • 2 min
Veselé VIDEO: Moskvu zasiahla Perinbaba, cestujúci museli roztláčať trolejbus

Moskvu zasiahol v posledných týždňoch snehový príval. Napriek tomu, že Rusov vykoľají máločo, predsa len sa množstvo snehovej pokrývky podpísalo pod problémy v doprave. Pri výjazde zo zastávky tam v nedeľu zapadol trolejbus a roztlačovať ho museli cestujúci.

slovakia

left justify in out

Trolejbusu sa na zasneženej a namrznutej vozovke pretáčali kolesá a nemohol vyjsť, píše server Novinky.cz. Skupinka cestujúcich preto priložila ruku k dielu a nakoniec sa im podarilo trolejbus rozbehnúť. Tí najobetavejší, ktorí tlačili do poslednej chvíle, ho museli nakoniec dobiehať. Šofér ich našťastie počkal na úseku, kde mu rozbeh nerobil problémy. 

 

 

 

 

 

 

V sobotu pred týždňom napadlo v Moskve rekordných 40 cm snehu. Je to najviac od roku 1957, keď sa tieto merania začali uskutočňovať, informuje Reuters. Podľa zástupcu moskovského starostu Pjotra Birjukova je to dokonca rekord za posledných sto rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies