Verratti nepomôže PSG v šlágri proti Marseille

NETKY.SK • 5 Február 2016, 12:28 • 2 min
Verratti nepomôže PSG v šlágri proti Marseille

PARÍŽ - Taliansky futbalový reprezentant Marco Verratti nie je zdravotne v poriadku a nebude Parížu St. Germain k dispozícii v nedeľňajšom šlágri 25. kola Ligue 1 na pôde Olympique Marseille.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný kreatívny hráč má podľa denníka L'Equipe problémy so slabinami, tréner PSG Laurent Blanc sa ho preto rozhodol šetriť na ďalšie zápasy a predovšetkým na osemfinále Ligy majstrov proti Chelsea Londýn (utorok 16. februára v Parku princov).

 

Paríž SG dominuje najvyššej francúzskej súťaži, v ktorej má na dosah zisk štvrtého titulu v rade a celkovo šiesteho v klubovej histórii. Popri troch remízach zaknihoval až 21 víťazstiev, vďaka čomu má na čele tabuľky luxusný 24-bodový náskok pred AS Monaco. Okrem toho sa prebojoval do osemfinále LM, zahrá si vo finále Ligového pohára a v akcii je stále aj vo Francúzskom pohári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies