VeronikaS zverejnila videoklip k piesni Blindfolded

NETKY.SK • 15 December 2014, 07:45 • 2 min
VeronikaS zverejnila videoklip k piesni Blindfolded

BRATISLAVA - Slovenská speváčka VeronikaS zverejnila videoklip k piesni Blindfolded. Interpretka, vlastným menom Veronika Strapková, v novinke predstavuje skladbu spolu s kapelou na bratislavských vianočných trhoch.

slovakia

left justify in out

V klipe z dielne Optical Pro Visual Production si zahralo aj množstvo náhodných ľudí, ktorým speváčka previazala cez oči kúsok látky. "Zaujímavé bolo, že počas spievania v uliciach sa zastavilo pri Veronike a následne zapojilo do klipu viac turistov ako Bratislavčanov, ktorí sa nebáli a radi sa stali súčasťou videa, aj keď nevedeli, do čoho idú," dodal na margo klipu speváčkin manažér Marián Baláž zo Spirit Music. 

 

O hudbu skladby Blindfolded sa postarali DownTownArtist a Veronika Strapková, ktorá napísala aj text. "Mala som potrebu vyjadriť, ako posledné obdobia života vnímam moje okolie a potrebu materiálneho vlastníctva. Ľudia stále niečo potrebujú, ja sama stále niečo nakupujem a nakoniec som otrokom vlastných vecí. Cez to niekedy ani nevnímam, čo je naozaj podstatné," vyjadrila sa speváčka. 

VeronikaS začínala so spevom už ako dieťa, pričom spočiatku ju inšpirovali najmä českí folkoví interpreti. Väčšinu textov napísala v angličtine, pretože s nahrávaním začala počas výmenného študijného pobytu v Londýne. Tento rok sa zúčastnila v súťaži Hlas Česko Slovenska, kde sa dostala do finále a ponúkla tiež debutový singel What Can I Tell You. 

 

 

Informácie pochádzajú od manažéra speváčky Mariána Baláža a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies