FOTO Veronika Strapková pokrstila album Puzzle

NETKY.SK • 4 November 2016, 10:24 • 2 min
FOTO Veronika Strapková pokrstila album Puzzle

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Veronika Strapková pokrstila vo štvrtok večer na Lodi Adyho Hajdu svoj prvý štúdiový album Puzzle. Na novinke, ktorá vznikala na Slovensku a vo Veľkej Británii, prináša mladá interpretka až sedemnásť skladieb - medzi nimi i duety s rappermi Majkom Spiritom a Supom.

slovakia

left justify in out

„Spočiatku ma ľudia nahovárali, aby som si niečo odložila aj do zálohy. Rozmýšľala som nad tým, ale potom som si povedala, že hudbu robím predsa preto, aby sa šírila. Nechcem uvažovať o nejakých stratégiách. Teším sa, že si ľudia budú môcť vypočuť všetko, čo mám v tejto chvíli hotové. Album okrem toho vznikal tak dlho, že som mala už všetko, čo s ním súvisí, potrebu uzavrieť,“ povedala speváčka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Vydaním debutu si podľa vlastných slov plní dlhoročný sen. „Som z toho veľmi šťastná. Splnila sa mi vec, o ktorej som si ani nemyslela, že by som raz mohla reálne nahlas hovoriť. Album pritom vznikal po celý čas veľmi prirodzene. Asi polovica vecí uzrela svetlo sveta, keď som ešte ani nevedela, že nejaký album idem tvoriť. Je to taká mapovačka mojej cesty, veľmi prirodzená a nenútená. Necítila som žiadny tlak, len som nahrávala piesne,“ poznamenala Strapková, ktorá sa vďaka svojmu počinu stala prvou interpretkou vydávajúcou album v mladom slovenskom labeli Spirit Music.

 

Novinku, na ktorej produkčne pracovalo šesť ľudí, uviedli do života Majk Spirit a Mária Čírová. Dvojica dielo pokrstila vodou zo Žitného ostrova a dobrým slovom. „Výber krstného otca je, myslím, po tých dva a pol rokoch, čo sa poznáme a spolupracujeme, logický. Majk sleduje moju cestu a je šťastný, keď sa mi darí. Je strašne ťažké popísať, čo všetko pre mňa spravil. Myslím, že bol ku mne vždy veľmi úctivý, prajný a zároveň úprimný - to je najväčšia hodnota, ktorú vnímam - že mi vždy povedal svoj názor. Je, samozrejme, skvelé, že som mohla spievať na jeho tour, aj že máme spolu peknú pesničku, ale to je pre mňa len bonus, najviac je ľudskosť. A Máriu Čírovú si rovnako veľmi vážim a cítim, že je mi blízka. Vždy, keď sa stretneme, mám z toho dobrý pocit,“ priblížila sympatická interpretka, ktorej k úspechu prostredníctvom videozdravice zablahoželala aj obľúbená slovenská herečka Milka Vášáryová.

 

Strapková počas večera zaspievala štyri piesne a na záver predstavila i videoklip k piesni Shout It Out. „Je to jednoduchý klip, kde som chcela byť čo najviac taká, aká som väčšinou, keď som s ľuďmi, ktorých mám rada. Ja som doma dosť šašo, rada rozveseľujem iných a robím si srandu sama zo seba, aj keď vtipy teda hovoriť neviem... Chcela som preto video, kde sa budem cítiť dobre, a kde môžem byť taká, aká naozaj som. Verím, že to je v klipe aj cítiť. Bolo by fajn, keby to niekomu zlepšilo náladu, to bolo mojím cieľom,“ poznamenala. V klipe účinkujú Veronikini najbližší, ako aj viacero známych tvárí. „Zakomponovala som tam mnohých srdcu blízkych kolegov a priateľov. Objaví sa tam Matej Tóth, Zuzka Tlučková, Peter Sklár, Vera Wisterová, Johny Mečoch, Matúš Krnčok, Katarzia, Vlado Varecha, Dominika Dadíková a ešte veľa iných ľudí čo mám rada,“ uviedla speváčka, ktorá plánuje v blízkej dobe s točením klipov pokračovať. „Pripravujeme tiež nové spolupráce a aktuálne píšem skladbu k jednej detskej knižke,“ uzavrela.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona