Veronika Remišová sa poďakovala strážnym anjelom. Čo jej dobrí ľudia darovali?

NETKY.SK • 25 December 2020, 11:33 • 2 min
Veronika Remišová sa poďakovala strážnym anjelom. Čo jej dobrí ľudia darovali?

Vicepremiérka je v karanténe, keďže jej test na COVID-19 bol pozitívny. AJ toto je zabránilo v realizovaní tradičného predvianočného pečenia. No našli sa ľudia, ktorí pomohli.

slovakia

left justify in out

„Anjeli strážni mysleli aj na mňa a poslali mi koláčiky, akoby vedeli, že nestihnem a nakoniec skončím v karanténe. Ešte raz ďakujem za všetky prejavy láskavosti a pozornosti, sú povzbudením do ďalšieho roku,“ napísala Veronika Remišová na sociálnej sieti.

 

img

 

Milovníčka prírody a turistiky ešte predtým pridala svoju fotografiu z dávnejšej návštevy Nízkych Tatier. Prezradila, že tieto Vianoce sú pre ňou najmä o vďačnosti. „Vďačná za všetko, čo ľudia na Slovensku aj vďaka pandémii dokázali, ako sa vedeli zomknúť a pomáhajú si,“ vysvetlila.

 

Remišová si všíma, že v každodenných životoch sú ľudia na Slovensku prajní a nápomocní jeden druhému. „Za drobné gestá láskavosti, za anjelov strážnych, ktorí chodia nakupovať osamelým alebo chorým, za zdravotníkov, ktorí obetavo slúžia v nemocniciach,“ dodala s tým, že ďakuje aj za každého zodpovedného, ktorý dodržiava protiepidemiologické nariadenia.

 

Napokon ako darček pridala fotografiu obľúbeného miesta. „Fotka je z mojich potuliek po hrebeni Nízkych Tatier, tesne pred západom slnka. Aj tu som vďačná za každý okamih, ktorý som tento rok mohla stráviť v našich ľúbezných horách,“ uzavrela vicepremiérka a líderka vládnej strany Za ľudí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies