Veronika Remišová povedala, že krízu si človek nevyberá. Chce podporu inovácií

NETKY.SK • 30 Marec 2021, 13:55 • 2 min
Veronika Remišová povedala, že krízu si človek nevyberá. Chce podporu inovácií

BRATISLAVA - Podľa Veroniky Remišovej sa vo vláde budú snažiť vyhnúť ďalším krízam. Ďalej by chcela aktualizovať programové vyhlásenie vlády a podporiť inovácie.

slovakia

left justify in out

Ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová by chcela v novom programovom vyhlásení vlády rozšíriť tému inovácií a ich „razantnú“ podporu. Uviedla to po dnešnom rokovaní vlády. Myslí si však, že v súčasnom programovom vyhlásení je všetko podstatné a je potrebné z neho len vyňať veci, ktoré sa vláde už podarili naplniť. „Tým, že pokračujeme ďalej ako štvorkoalícia, sa naše priority nemenia. Programové vyhlásenie vlády treba len aktualizovať,“ povedala Remišová.

 

img

 

Spomenula aj to, že krízu si človek nevyberá a budú sa podľa nej snažiť vyhnúť ďalším krízam. Chcú pokračovať v tom, čo pred rokom sľúbili ľuďom. "Keď spolu vydržíme, budeme môcť otvárať ekonomiku," podotkla.

 

Prečítajte si tiež: Veronika Remišová: Na pomoc základným umeleckým školám v čase pandémie pôjde 20 miliónov eur

 

Na Hegerovu adresu sa vyjadrila, že zažila jeho striktnosť a prísnosť. "Je možné, že Igor Matovič v tejto línii bude pokračovať," spomenula Remišová. Podľa nej je správnou líniou šetrenie štátu na sebe, nie na občanoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona