Veronika Remišová: My namiesto hádok pracujeme pre ľudí

NETKY.SK • 9 Júl 2022, 15:38 • 2 min
Veronika Remišová: My namiesto hádok pracujeme pre ľudí

BRATISLAVA - Predsedníčka strany Za ľudí predstavila kandidáta na župana bratislavského kraja. Ľudí ubezpečila, že pracuje pre nich.

slovakia

left justify in out

Ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová, dnes predstavila kandidáta na župana, Dušana Veliča. Napriek neúčasti partnerov z koaličných strán má Dušan Velič deklarovanú podporu aj od hnutia Sme Rodina. Za stranu Slobodu a Solidarita sa chystá kandidovať súčasný župan Juraj Droba, ktorý mal doteraz vyjadrenú podporu aj od hnutia OĽaNO. 

 

Prečítajte si aj: Piatková Pohoda bola pestrá, zahrali The Libertines, Sigrid aj Flume

 

obrazok

Dušan Velič

 

Ministerka Remišová na svojom Facebooku nielen vyzdvihla Veličove kvality, ale pridala aj odkaz pre občanov. 

 

„Namiesto hádok a osobných útokov, my spolupracujeme. Dnes sme s podporou ďalších politických partnerov predstavili nášho kandidáta na župana v Bratislavskom kraji. Pán profesor Dušan Velič rozumie regiónom, ponúka skúsenosti a dynamiku, ktorú Bratislavský kraj potrebuje. Dušan, držím palce a teším sa na ďalšiu spoluprácu!,“ napísala Veronika Remišová.

 

Čítajte aj: Čína a Amerika dosiahli konsenzus

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies