Veronika Marsová sa možno udobrí s Loganom

NETKY.SK • 10 December 2013, 12:20 • 2 min
Veronika Marsová sa možno udobrí s Loganom

LOS ANGELES - Americká herečka Kristen Bell, ktorá si po šiestich rokoch opäť zahrá súkromnú detektívku Veroniku Marsovú, tvrdí, že existuje šanca na to, aby sa jej postava v novom filme zmierila s bývalým priateľom Loganom v podaní Jasona Dohringa.

slovakia

left justify in out

Film režiséra a scenáristu Roba Thomasa bude pokračovaním rovnomenného seriálu z rokov 2004 až 2007. Do amerických kín ho plánujú uviesť v marci 2014. Na filmový príbeh prispeli fanúšikovia prostredníctvom crowdsourcingového portálu Kickstarter dvoma miliónmi dolárov.

Veronika Marsová sa v snímke vráti z New Yorku späť do rodného mesta Neptune. Dôvodom je stretnutie so spolužiakmi zo strednej školy. I keď sa zaprisahala, že ako súkromná detektívka skončila, vďaka novému prípadu, ktorý sa objaví doma, začne o rozhodnutí pochybovať. "Bola som nervózna z nervozity samotnej, ale asi minútu po tom, ako som sa ocitla na pľaci a začala som vyslovovať typické repliky napísané Robom Thomasom, bolo všetko v poriadku," povedala herečka pre portál Digital Spy o nakrúcaní snímky počas propagácie animovaného filmu Ľadové kráľovstvo (2013), kde v originálnom znení narozprávala jednu z postáv. 

Kristen Bell si okrem Veroniky Marsovej, ktorá jej priniesla slávu, zahrala aj vo filmoch Kopačky (2008), Problémy v raji (2009), Varieté (2010), Dostaň ho tam! (2010), Vreskot 4 (2011) či Mládeži neprístupné (2013). V roku 2012 mal v slovenských kinách premiéru film Udri a zdrhni, v ktorom si zahrala spolu s manželom Daxom Shepardom a Bradleym Cooperom. So Shepardom sa objavila aj v romantickej komédii Stalo sa v Ríme (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies