Verón sa vrátil z penzie do tímu Estudiantes

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 13:11 • 2 min
Verón sa vrátil z penzie do tímu Estudiantes

BUENOS AIRES - Bývalý argentínsky futbalový reprezentant Juan Sebastián Verón zvesil kopačky z klinca a odohrá ďalšiu sezónu za Estudiantes de la Plata.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný stredopoliar, ktorý je technickým sekretárom klubu a v uplynulej sezóne plnil aj funkciu športového riaditeľa, podpísal s vedením kontrakt do júna budúceho roka. Jeho zárobok pôjde pre potreby klubovej juniorky. "Nemyslím si, že som v takej forme ako v roku 2009, keď sme vyhrali Pohár osloboditeľov. Som jednoducho motivovaný, pretože milujem hrať futbal," povedal Verón začiatkom týždňa pre Radio Del Plata.

Bývalý hráč Manchestru United či Lazia Rím ukončil aktívnu činnosť vlani po rapídnom úpadku formy. V posledných rokoch kariéry mal problémy s chrbtom a členkom. Estudiantes skončili v sezóne 2012/2013 na 14. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies