Vernosť im asi nič nehovorí

NETKY.SK • 27 August 2016, 08:59 • 2 min
Vernosť im asi nič nehovorí

BRATISLAVA - Hovorí sa, že slabí muži majú milenky a tí silní zase rodiny. Ak by sme sa riadili touto vetou, tak v hollywoodskych kruhoch je tých "slabochov" pomerne dosť a nielen mužov. Ktorí to sú?

slovakia

left justify in out

Heidi Klum

Nemecká topmodelka a módna návrhárka tiež nedodržala sľub, ktorý pri oltári dala spevákovi Sealovi. Síce vyzerali dlho ako reklama na šťastie, ale zdanie klamalo nás všetkých. Po tom čo sa ukázalo, že rodinný bodyguard stráži Heidi asi viac ako je treba sa rozprávkové manželstvo skončilo.

obrazokArnold Schwarzenegger

Hrdina akčných filmov, kulturista Arnold si asi v minulosti povedal, že čo je doma to je jeho. A tak sa na svetlo sveta o pár rokov neskôr dostala informácia, že herec má syna s ich gazdinou. Ohrdnutá manželka okamžite pobalila kufre a odišla z domu.

obrazokDavid Boreanaz

Svoju manželku podviedol už niekoľkokrát. O nasypaní popola na hlavu sa pokúšal v rámci rozhovoru pre týždenník People. "Naše manželstvo bolo poškvrnené mojimi neverami. Chcem byť úprimný a otvorený. Uvedomujem si, že to bolo veľmi nezodpovedné," vyjadril sa s tým, že jeho správanie vlastne z dlhodobého hľadiska posilnilo ich zväzok.
obrazokHugh Grant

Jeho aférka sa stala už pred rokmi, ale bola natoľko škandalózna, že sa na ňu len tak nezabudne. V hlavnej úlohe prostitútka, auto v parku a policajná hliadka. Strážcom zákona bolo hojdajúce sa vozidlo na prvý pohľad podozrivé, tak sa vydali na prieskum. Hugh dostal vysokú pokutu, dvojročnú podmienku a za výlet do zelene ho nepochválila ani vtedajšia priateľka kráska Elizabeth Hurley. 

obrazokJude Law

Má päť detí s tromi rôznymi ženami a ani jednej z nich nezostal verný. Naposledy bol pristihnutý priamo pri čine práve s opatrovateľkou, ktorá sa starala ako o jeho ratolesti, tak o blaho pána domu. 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies