Verne Troyer nastúpil na liečbu závislosti od alkoholu

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 09:27 • 2 min
Verne Troyer nastúpil na liečbu závislosti od alkoholu

LOS ANGELES - Americký herec Verne Troyer nastúpil na liečbu závislosti od alkoholu. Štyridsaťosemročný komik pre portál TMZ uviedol, že sa týždeň nachádza v nemocnici v San Fernando Valley.

slovakia

left justify in out

Podľa nemenovaných zdrojov spomínaného portálu je tam však údajne už približne dva týždne. Troyer tiež vyhlásil, že po prepustení z nemocnice nastúpi do špecializovaného zariadenia na liečbu závislostí. Rodák z mesta Sturgis v Michigane potvrdil informácie aj prostredníctvom služby Instagram. "S vašou podporou to dokážem," odkázal fanúšikom a fanúšičkám. Herec, ktorý meria 81 centimetrov, už absolvoval niekoľko podobných liečení. V roku 2002 takmer zomrel na otravu alkoholom. 

Verne Troyer sa predstavil v snímkach ako napríklad Muži v čiernom (1997), Strach a hnus v Las Vegas (1998), Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (1999), Harry Potter a Kameň mudrcov (2001), Ťažké prachy (2002), Austin Powers v Zlatom úde (2002), Vianočná koleda pána Karrolla (2004), Totálny úlet (2007) alebo Imaginarium Dr. Parnassa (2009). V roku 2008 sa na verejnosť dostala erotická nahrávka, v ktorej účinkuje spolu s bývalou priateľkou Ranae Shrider. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies