Verešová o svete topmodeliek: Mnoho z nich buď skončí na drogách alebo bez rodinného zázemia!

NETKY.SK • 3 Október 2018, 06:00 • 2 min
Verešová o svete topmodeliek: Mnoho z nich buď skončí na drogách alebo bez rodinného zázemia!

BRATISLAVA - Andrea Verešová (38) má síce blízko k okrúhlemu výročiu, no stále je krásna a chodí na módne prehlaidky. Kam príde, tam žne úspech. Denne drie na svojej dokonalej postave a rada sa fotí.

slovakia

left justify in out

To všetko ale na českom alebo slovenskom poli. A hoci je ako modelka stále aktívna, ostro kritizuje svoje kolegyne, ktoré sa rozutekali za prácou do sveta.

 

Po svetovom modelingu Andrea Verešová nikdy netúžila. Po sobáši s právnikom Danielom Volopichom v roku 2007 a pôrode dvoch detí dáva prednosť rodinnému životu. 

 

 

"Dokázala som si toho už dosť. Bola som šťastná, že som sa mohla usadiť. Ja som narodená v znamení Raka a potrebujem zázemie," priznala modelka.

 

 

"Nemám čo ľutovať. Obišla som New York, Paríž, Miláno, pracovala som naozaj všade možne v zahraničí. Mohla som vďaka tomu stáť na vlastných nohách a nebyť závislá na mužoch. To je myslím fajn, mať pocit nezávislosti a nehľadať si chlapa len preto, aby ma živil," zverila sa Verešová pre slovenský Topstar.

 

Nejaké skúsenosti zo svetového modelingu teda má, ale v skutočnosti sa u špičkových svetových návrhárov príliš nepresadila.

 

 

A svojim úspešnejším kolegyniam vraj nezávidí, naopak. Myslí si o nich svoje. "Tak potichu ich pozorujem. Je veľa topmodeliek, ktoré, keď sú na vrchole... Sú samozrejme svetlé výnimky ako Eva Herzigová alebo Tereza Maxová. Ale veľmi veľa z nich buď skončí na drogách, alebo bez rodinného zázemia a mám pocit, že im už ušiel vlak," neberie si servítky pred ústa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies