Vera Wisterová a Martin Forgáč si za moderovanie očkovacej lotérie zarobia poriadny balík!

NETKY.SK • 4 August 2021, 18:12 • 2 min
Vera Wisterová a Martin Forgáč si za moderovanie očkovacej lotérie zarobia poriadny balík!

V spolupráci Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) a Ministerstva financií SR sa bude od 15. augusta konať očkovacia lotéria aj na vašich obrazovkách.

slovakia

left justify in out

Cieľom tejto lotérie bude obšťastniť finančnou sumou zaregistrovaných očkovaných Slovákov. Celý program sa uskutoční v réžii dvoch moderátorov Marcela Forgáč a Very Wisterovej, ktorí sa budú na obrazovkách RTVS spoločne objavovať 12 týždňov.  

 

Slovenská vláda sa rozhodla takýmto spôsobom zvýšiť zaočkovanosť Slovákov. Projekt očkovacej lotérie sa zrodil na rezorte financií SR. Po zaočkovaní sa Slováci môžu zapojiť do lotérie. Súťaž sa spúšťa už 15. augusta a podľa informácií Nového času sa do nej prihlásilo už viac ako 270-tisíc Slovákov.   

 

img

 

"Každý pracovný deň o 18.50 zverejní RTVS na Jednotke mená vyžrebovaných základných a štandardných výhier," vyjadrila sa RTVS. Okrem toho budú v rámci projektu vysielať aj takmer hodinový programu, v ktorom budú ponúkať ďalšie ceny. A práve tu nastane chvíľa dvoch spomínaných moderátorov.  

 

"RTVS pri výbere moderátorov zvažovala viaceré mená, nakoniec sme sa rozhodli osloviť práve Veru Wisterovú a Marcela Forgáča, a sme radi, že našu ponuku prijali. Moderátori budú striedavo vyhlasovať aj výhry v žrebovaniach počas pracovného týždňa. Prípravy na odvysielanie prvých relácií, ktoré sa budú nakrúcať v štúdiu RTVS v Mlynskej doline, sú už v procese," vyjadrila sa pre denník Nový čas hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.

 

img

 

Marcel Forgáč a Vera Wisterová majú v týchto dňoch určite dôvod na úsmev. Každý z nich by si mal zarobiť 20 až 30-tisíc eur. V tejto sume je  započítané moderovanie 12-tich večerných programov, z ktorých každý bude trvať 55 minút. Týždenné žrebovanie bude počas pracovných dní, teda od pondelka do piatka. 

 

"Myslím si, že akákoľvek forma, ktorá prispeje k tomu, aby sa v tejto krajine dalo fungovať normálne, to znamená forma toho, aby sme sa dostali čo najskôr k nejakej kolektívnej bezpečnosti, je dobrá. Nemienim ľudí, ktorí sa nechcú dať zaočkovať, osobne presviedčať na ulici, aby tak urobili, ale možno práve toto je forma, ktorá bude fungovať. Televízia má vždy nejaké svoje preferencie a ja som bol jednou z nich a nakoniec sme sa nejakým spôsobom dokázali dohodnúť," uviedol moderátor Marcel Forgáč.

 

img

 

K moderovaniu očkovacej lotérie sa vyjadrila aj jeho kolegyňa Vera Wisterová, že "televízne vysielanie žrebovania očkovacej prémie je jednou z možností, ako poskytnúť čo najširšiemu publiku čo najviac relevantných informácií od odborníkov a zároveň divákom zodpovedať otázky, na ktoré možno ešte nedostali odpoveď. Aj z tohto dôvodu som sa rozhodla prijať túto ponuku. Sama som zvedavá na atmosféru v štúdiu a verím, že budem môcť svojou troškou prispieť k tomu, aby sa nám všetkým žilo o čosi ľahšie," vyjadrila sa s úsmevom na perách.

 

Očkovacia lotéria sa však stretla aj s nespokojnosťou niektorých ľudí. Tí by radšej videli takúto nemalú čiastku, kde sa bavíme o miliónoch eur, napríklad v nemocniciach.

 

Finančné odmeny, o ktoré sa bude hrať v očkovacej lotérii: 

Prémiová výhra - 5 x 100 000 €
Automatická výhra - 5 x 1 000 € (žrebuje sa vždy v nedeľu)
Štandardná výhra - 25 x 10 000 €
Základná výhra - 100 x 1 000 € (vysiela sa od pondelka do piatka)
Elektronická výhra - 10 000 x 100 € (žrebuje sa týždenne)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies