Venus Williamsovú trápi Sjögrenov syndróm

NETKY.SK • 1 September 2011, 15:26 • 2 min
Venus Williamsovú trápi Sjögrenov syndróm

Venus Williamsovú trápi Sjögrenov syndróm

slovakia

left justify in out

img

Americká tenistka Venus Williamsová pre chorobu odstúpila z turnaja US Open tesne pred stredajším zápasom 2. kola dvojhry proti Nemke Sabine Lisickej.
      Víťazka turnaja v Dallase tak postúpila bez boja do 3. kola, kde sa stretne s Američankou Irinou Falconiovou, ktorá zdolala turnajovú štrnástku Slovenku Dominiku Cibulkovú. Williamsová za príčinu svojho odstúpenia označila Sjögrenov syndróm, autoimunitné ochorenie spôsobujúce vyčerpanosť a bolesť.
      Tridsaťjedenročná šampiónka z Flushing Meadows v rokoch 2000 a 2001 odohrala v pondelok svoj prvý zápas po dvojmesačnej prestávke, keď zdolala Vesnu Dolontsovú 6:4, 6:3. "Vychutnala som si prvý zápas na US Open a chcela by som pokračovať, no nedokážem to," vyhlásila Williamsová. "Som rada, že konečne poznám diagnózu. Teraz sa budem snažiť o čo najrýchlejší návrat."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona