Venus Williamsová zapríčinila dopravnú nehodu so smrteľnými následkami!

NETKY.SK • 30 Jún 2017, 10:10 • 2 min
Venus Williamsová zapríčinila dopravnú nehodu so smrteľnými následkami!

Fort Lauderdale - Americká tenistka Venus Williamsová zapríčinila autonehodu, po ktorej zomrel 78-ročný muž. Havária sa stala ešte 9. júna, informácia však vyplávala na povrch až na základe zverejnenia štvrtkovej policajnej správy.

slovakia

left justify in out

Svedkovia vyšetrovateľom uviedli, že Williamsová prešla so svojou toyotou na červenú a spôsobila tak nehodu, pri ktorej utrpel vážne zranenia spolujazdec v druhom aute. Jerome Barson zraneniam o dva týždne neskôr v nemocnici podľahol. Williamsová vyviazla z nehody bez zranení.

 

 

Podľa správy polície z Palm Beach Gardens na Floride narazilo vozidlo, ktoré šoférovala Barsonova žena Linda, z boku do Williamsovej auta. Vodička vyšetrovateľom povedala, že sa blížila ku križovatke, keď na semafore naskočila zelená. Nedokázala však zastaviť včas pred autom Williamsovej a z boku do neho nabúrala. Linda Barsonová utrpela pri havárii nešpecifikované ľahšie zranenia.

 

Tridsaťsedemročná tenistka uviedla, že vošla do križovatky na zelenú, no musela zastaviť v jej strede, pretože jej v prechode križovatky bránila kolóna áut. Barsonovej auto nevidela, keď vošla do jeho jazdnej dráhy.

 

Vyšetrovanie nehody ešte nebolo ukončené a na Williamsovú zatiaľ nebolo vznesené žiadne obvinenie. V policajnej správe sa však uvádza, že sedemnásobná grandslamová víťazka nebola pod vplyvom drog či alkoholu. Jej právny zástupca Malcolm Cunningham vo vyhlásení uviedol, že Williamsová "vyjadrila úprimnú sústrasť rodine, ktorá stratila svojho milovaného člena".

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona