Venus Williamsová vstúpi do novej sezóny v Aucklande

NETKY.SK • 4 November 2013, 12:35 • 2 min
Venus Williamsová vstúpi do novej sezóny v Aucklande

AUCKLAND - Americká niekdajšia jednotka svetového rebríčka tenistiek Venus Williamsová vstúpi do nasledujúcej sezóny 30. decembra - 4. januára na turnaji WTA International ASB Classic na tvrdom povrchu v novozélandskom Aucklande.

slovakia

left justify in out

Oznámila to prostredníctvom "video-zdravice", v ktorej vyjadrila nádej, že azda dosiahne povzbudzujúci úspech hneď na začiatku nového súťažného ročníka.

Tridsaťtriročná sedemnásobná grandslamová šampiónka teraz figuruje na 49. priečke v renkingu. Venus je ostatné dva roky limitovaná Sjögrenovým syndrómom a medzičasom ju sužovali aj problémy s chrbtom. Držiteľka 44 singlových titulov bola tento rok najďalej v semifinále - postupne vo Florianópolise, Charlestone a Tokiu. 

Do Aucklandu smeruje aj iná bývalá líderka renkingu Ana Ivanovičová zo Srbska. Tento rok získala titul Poľka Agnieszka Radwanská. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies