Venus Williamsová sa odhlásila z Wimbledonu

NETKY.SK • 19 Jún 2013, 11:43 • 2 min
Venus Williamsová sa odhlásila z Wimbledonu

LONDÝN - Päťnásobná wimbledonská šampiónka Venus Williamsová zrušila svoju účasť na tohtoročnom treťom grandslame tenisovej sezóny pre pokračujúce problémy s chrbtom.

slovakia

left justify in out

Američanku sužovali problémy v dolnej časti chrbta aj počas antukového Roland Garros v Paríži, kde sa vo dvojhre porúčala už v 1. kole po prehre v trojsetovej bitke s Poľkou Urszulou Radwanskou. Následne sa odhlásila zo štvorhry, ktorú mala hrať so sestrou Serenou.

"Nanešťastie, tento rok sa nemôžem zúčastniť na turnaji vo Wimbledone. Som veľmi sklamaná, keďže vždy milujem The Championships. Potrebujem ešte čas na uzdravenie môjho chrbta. Chcem sa vrátiť na kurty čo najskôr. Chcela by som hrať už 8. júna vo Washingtone na WTT," uviedla na sociálnej sieti Facebook Venus Williamsová. Posledný wimbledonský singlový titul vyhrala 33-ročná tenistka ešte v roku 2008.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies