Venus Williamsová pre chrbát bude chýbať aj vo WTT

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 16:49 • 2 min
Venus Williamsová pre chrbát bude chýbať aj vo WTT

WASHINGTON - Americká bývalá líderka renkingu WTA tenistiek vo dvojhre Venus Williamsová pre problémy s chrbtom zrušila svoje plánované štarty v zámorskej profesionálnej Svetovej lige družstiev (WTT).

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná 7-násobná singlová grandslamová šampiónka mala v pondelok a utorok nastúpiť v domácich dueloch tímu Washington Kastles a v stredu na pôde klubu Texas Wild. Kastles ťahajú v tejto súťaži sériu 32 úspechov a oznámili, že v pozícii "žolíka" si namiesto Venus zahrá Švajčiarka Martina Hingisová.

Staršia zo sestier Williamsových naposledy hrala 26. mája a prehrala v 1. kole parížskeho antukového grandslamového Roland Garros s Poľkou Urszulou Radwanskou tesne 6:7 (5), 7:6 (4), 4:6. Následne stornovala vystúpenie vo štvorhre vo francúzskej metropole po boku Sereny Williamsovej a neskôr sa odhlásila z Wimbledonu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona