Venus Williamsová hlási comeback po zdolaní Sjögrenovho syndrómu

NETKY.SK • 25 November 2011, 13:16 • 2 min
Venus Williamsová hlási comeback po zdolaní Sjögrenovho syndrómu

Venus Williamsová hlási comeback po zdolaní Sjögrenovho syndrómu - Tenis MEDELLÍN - Venus Williamsová si užívala triumfálny návrat na kurty po tom, čo zdolala ochorenie imunitného systému, ktoré ju vyradilo z US Open. V exhibičnom zápase v Medellíne (Kolu

slovakia

left justify in out

imgMEDELLÍN - Venus Williamsová si užívala triumfálny návrat na kurty po tom, čo zdolala ochorenie imunitného systému, ktoré ju vyradilo z US Open. V exhibičnom zápase v Medellíne (Kolumbia) zdolala svoju sestru Serenu. Bývalá svetová jednotka vyhrala v dvoch setoch 6-4 a 7-6 pred asi 8000 divákmi a bol to jej prvý zápas od odstúpenia na turnaji v New Yorku kvôli únave a bolestiam kĺbov, spôsobené Sjögrenovým syndrómom.

Bol to aj Serenin prvý zápas sa na kurte od finále US Open, v ktorom podľahla Sam Stosurovej, ale aj napriek výsledku si stále drží pozitívnu bilanciu 13-10 v štatistike vzájomných zápasov so svojou sestrou Venus.

Venus zmenila jedálniček, aby jej to pomohlo v zotavovaní sa a podľa jej slov teraz cíti, že by sa mohla dostať do svojej starej formy. "Mojím cieľom je v budúcom roku hrať na každom turnaji kde to len bude možné. Bude to vyžadovať veľa práce a driny, ale ja sa nevzdám. Milujem túto hru. Raketa sedí v ruke dobre a mám v pláne ísť späť, kde som bola, na vrchol rebríčka vo dvojhre a štvorhre, v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov."


Venus kleslana 101.miesto v rebríčku WTA, zatiaľ čo jej 30-ročná sestra je v súčasnej dobe na 12.mieste.

Sestry Williamsové zamieria budúci týždeň do Milána, kde 3.decembra nastúpia proti talianskej dvojici Francesca Schiavoneová a Flavia Pennettová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona