Venus Williamsová dúfa v návrat pred US Open

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 14:29 • 2 min
Venus Williamsová dúfa v návrat pred US Open

WASHINGTON - Americká bývalá líderka renkingu WTA tenistiek vo dvojhre Venus Williamsová dúfa v návrat do súťažného diania pred newyorskými grandslamovými US Open, ktoré sa ako vrchol letnej zámorskej hardovej časti sezóny začnú 26. augusta.

slovakia

left justify in out

Vyhlásila to na tlačovej besede pred pondelňajším vstupom "svojho" klubu Washington Kastles do profesionálnej Svetovej ligy tímov (WTT). Predtým zrušila svoje naplánované štarty v tejto súťaži pre pretrvávajúce problémy s chrbtom.

Tridsaťtriročná 7-násobná singlová grandslamová šampiónka Venus Williamsová naposledy hrala 26. mája a prehrala v 1. kole parížskeho antukového grandslamového Roland Garros s Poľkou Urszulou Radwanskou tesne 6:7 (5), 7:6 (4), 4:6. Následne stornovala vystúpenie vo štvorhre vo francúzskej metropole po boku svojej mladšej sestry Sereny Williamsovej a neskôr sa odhlásila z Wimbledonu. Na londýnskej tráve chýbala po 16 účastiach bez prerušenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies