Venus potvrdila, že nebude hrať v Indian Wells

NETKY.SK • 25 Február 2015, 13:25 • 2 min
Venus potvrdila, že nebude hrať v Indian Wells

BRATISLAVA - Americká tenistka Venus Willaimsová potvrdila, že - na rozdiel od svojej mladšej sestry Sereny - nebude po 14 rokoch rodinného bojkotu hrať na blížiacom sa podujatí v kalifornskom Indian Wells.

slovakia

left justify in out

"Áno, nebudem tam štartovať. V turnajovom pláne mám následné Miami a to je všetko," citoval niekdajšiu jednotku svetového rebríčka web ASAP Sports. Tridsaťštyriročná držiteľka siedmich singlových grandslamových titulov Venus ďalej povedala, že organizátori z Indian Wells ju nekontaktovali. 

"Serena sa ma nepýtala na názor. Akurát mi povedala, že sa zberá hrať tam. Ja som jej na to povedala, že v poriadku. Viac sme o tom nehovorili," prezradila Venus. 

 

Serena 4. februára oficiálne oznámila, že bude po 14 rokoch štartovať v Indian Wells. Williamsové nehrali na tomto podujatí od všeobecne známej kontroverzie už zo sezóny 2001. Serena vtedy triumfovala vo finále nad Belgičankou Kim Clijstersovou po tom, ako na semifinále nenastúpila na rodinný duel Venus. Otec a tréner oboch Richard referoval o rasistickom správaní publika a odvtedy bolo toto podujatie pre Williamsové tabu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies