Venus asi nebude hrať na malých MS WTA Elite Trophy

NETKY.SK • 20 Október 2015, 12:47 • 2 min
Venus asi nebude hrať na malých MS WTA Elite Trophy

BRATISLAVA - Americká tenistka Venus Williamsová zjavne neprahne po štarte na tzv. malých MS WTA Elite Trophy 3. - 8. novembra v čínskom Ču-chaji.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná niekdajšia líderka svetového rebríčka už nemá šancu kvalifikovať sa na hlavný šampionát do Singapuru, zrejme sa nezmestí ani medzi náhradníčky a už sa koncentruje na sezónu 2016.


"Hrala som cez zranenie a už musím myslieť na budúci rok. Predĺžiť si túto sezónu o ďalšie tri týždne by nebolo dobré," citoval trinástku dlhodobého renkingu pre nasadzovanie vo dvojhre Venus Williamsovú magazín Tennis. Američanka v sobotu v Hongkongu prehrala v semifinále so Srbkou Jelenou Jankovičovou.


Na malom šampionáte v Číne by mali hrať tenistky na 9. - 19. pozícii v bodovaní Road to Singapore 2015 (plus jedna držiteľka voľnej karty), Venus k 19. októbru figuruje na 10. priečke. Turnaj je podľa pravidiel nielen poctou, ale aj povinným záväzkom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona