Šventov Salzburg i Sparta s triom Slovákov krôčik od 3. predkola

NETKY.SK • 19 Júl 2010, 11:52 • 2 min
Šventov Salzburg i Sparta s triom Slovákov krôčik od 3. predkola

Šventov Salzburg i Sparta s triom Slovákov krôčik od 3. predkola

slovakia

left justify in out

Futbalová Liga majstrov 2010/2011 má tento týždeň vrátane stredajšieho súboja MŠK Žilina - FC Birkirkara (prvý zápas 0:1) na programe celkovo sedemnásť odviet 2. predkola. Šesť z nich sa hrá v utorok, zvyšných jedenásť v stredu.
      Výbornú východiskovú pozíciu na postup majú kluby, v ktorých pôsobia slovenskí legionári. Sparta Praha v kádri s Jurajom Kuckom, Igorom Žofčákom a Milošom Lačným si do domácej odvety s lotyšským šampiónom Metalurgom Liepaja prináša výhru 3:0. Ešte lepšie je na tom rakúsky tím FC Salzburg, ktorého dres oblieka Dušan Švento. "Červení býci" doma deklasovali HB Torshavn 5:0 a odveta na Faerských ostrovoch už podľa všetkého bude len papierovou formalitou.
      V tábore slovenského majstra MŠK Žilina upriamia pozornosť na zápas Rudar Pljevlja - Litex Loveč (prvý zápas 0:1). Práve z čiernohorsko-bulharskej konfrontácie totiž vzíde súper zverencov trénera Pavla Hapala v prípade, že tí preskočia maltskú prekážku.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies