VENOM: Carnage striehne na ďalší odklad. Dočkáme sa ho vôbec v tomto roku?

NETKY.SK • 31 August 2021, 14:45 • 2 min
VENOM: Carnage striehne na ďalší odklad. Dočkáme sa ho vôbec v tomto roku?

Veľmi rozporuplná informácia. Minimálne, ak ide o pocity. Len nedávno prišla informácia o menej dramatickom odklade o pár týždňov - z konca septembra na 14. Október 2021. Podľa najnovších informácií je však pravdepodobnejšie, že ho uvidíme ešte neskôr.

slovakia

left justify in out

Podľa mnohých zdrojov štúdio zvažuje, či má v tomto mesiaci vôbec film vydať. Áno, je úplne pochopiteľné, že majú obavy, keď napríklad The Suicide Squad: Samovražedná misia malo u svojich fanúšikov obrovský úspech, ale kiná boli prázdne. Omnoho viac prázdne, než sa čakalo.  

 

 

Obavy potvrdzuje aj CinemaCon v Las Vegas, kde bolo predstavených mnoho noviniek. Tí vývolení videli prvé zábery z Matrixu 4, Ghostbusters:Afterlife, alebo sa mal oficiálne pustiť trailer na Spideman: No Way Home, skôr než unikol na internet. 

 

Pozorným očiam neuniklo, že práve jeden film od Sony naozaj chýbal. Žiadne ďalšie otázky. Hovoríme o druhom Venomovi. Štúdio prinieslo trailer už v máji, kedy sme očakávali septembrové vydanie. Druhý sme pomerne neočakávane dostali skôr v tomto mesiaci a okrem iného aj správu o posune na október. A potom už nič, len ticho.  

 

img

 

Ak sa však skúsime chytiť informácií, ktoré priniesol magazín Vulture, dáva zmysel, že by Sony nechcelo nič riskovať a posunuli vydanie filmu. A logicky by dátum pripadal na 21. 1.2022. 

 

Na 1. januára je už plánovaná premiéra Morbiusa. Prvý upír v SPUMC Jaredom Letom by sa tým pádom posúval tiež. Nie veľmi príjemný krok pre fanúšikov, ale bezpečná stratégia pre štúdio. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies