Venezuelský prezident Chávez sa po chemoterapii vrátil z Kuby domov

NETKY.SK • 23 September 2011, 17:32 • 2 min
Venezuelský prezident Chávez sa po chemoterapii vrátil z Kuby domov

Venezuelský prezident Chávez sa po chemoterapii vrátil z Kuby domov - Politika Venezuelský prezident Hugo Chávez  sa dnes vrátil do Venezuely po tom, čo sa na Kube podrobil štvrtému kolu chemoterapie, uviedol pre agentúru AP prezidentov hovorca krátko po

slovakia

left justify in out

img

Venezuelský prezident Hugo Chávez  sa dnes vrátil do Venezuely po tom, čo sa na Kube podrobil štvrtému kolu chemoterapie, uviedol pre agentúru AP prezidentov hovorca krátko po Chávezovom návrate. 
Prezident verí, že liečba na Kube dopadla úspešne a má v pláne aj naďalej stáť na čele svojej krajiny. Venezuelsky prezident konštatoval, že sa po absolvovaní štvrtej a poslednej chemoterapeutickej kúre cíti ako znovuzrodený. 
Prezident ďalej povedal, že po ukončení liečby a sérii medicínskych testov diskutoval s bývalým Kubánskym lídrom Fidelom Castrom o aktuálnych záležitostiach.
Chávez (57), ktorý je pri moci od roku 1999, podstúpil v júni operáciu nádoru, jeho zdravotný stav však vzbudzuje obavy. Svojim stúpencom, ktorí ho vyprevádzali z prezidentského paláca piesňami a modlitbami, povedal, že verí, že nad svojou chorobou zvíťazí.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies