Venezuelský prezident Chávez počas operácie na Kube krvácal

NETKY.SK • 14 December 2012, 07:20 • 2 min
Venezuelský prezident Chávez počas operácie na Kube krvácal

Venezuelský prezident Chávez počas operácie na Kube krvácal - Politika Chávez utrpel krvácanie, ktoré si vyžiadalo opravné zásahy Venezuelský prezident Hugo Chávez pri operácii na Kube, ktorej sa podrobil v utorok kvôli rakovine, začal krvácať. Z komplik

slovakia

left justify in out

img

Chávez utrpel "krvácanie, ktoré si vyžiadalo opravné zásahy"

 Venezuelský prezident Hugo Chávez pri operácii na Kube, ktorej sa podrobil v utorok kvôli rakovine, začal krvácať. Z komplikácii sa však uzdravuje, informovala agentúra AP.

Chávez utrpel "krvácanie, ktoré si vyžiadalo opravné zásahy".

Minister informácii Ernesto Villegas vo štvrtok povedal, že prezident sa uzdravuje dobre. Kvôli zložitosti zákroku to však potrvá pomerne dlho.

Villegas pôvodne vyjadril nádej, že Chávez sa do vlasti vráti do 10. januára, aby stihol zložiť prezidentský sľub na svoje druhé funkčné obdobie. Na vládnej webovej stránke potom napísal, že ak to prezident dovtedy nezvládne, Venezuelčania by mali byť pripravení to pochopiť.

Najnovšia operácia bola už štvrtá v poradí, ktorú venezuelský prezident v súvislosti s liečením rakovinového ochorenia panvy absolvoval.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies