Venezuela deportovala drogového baróna do Kolumbie

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 06:51 • 2 min
Venezuela deportovala drogového baróna do Kolumbie

Venezuela deportovala drogového baróna do Kolumbie - Krimi Venezuelské úrady deportovali Diega Péreza Henaa, obvineného z pašovania kokaínu do USA a z riadenia najväčšieho kolumbijského pravicového gangu Los Rastrojos. Informovala o tom v noci nadnes tlač

slovakia

left justify in out

img

Venezuelské úrady deportovali Diega Péreza Henaa, obvineného z pašovania kokaínu do USA a z riadenia najväčšieho kolumbijského pravicového gangu Los Rastrojos. Informovala o tom v noci nadnes tlačová agentúra AP.
      Podozrivého Péreza Henaa v stredu odovzdali kolumbijským úradom spolu s ďalšími siedmimi Kolumbijčanmi na letisku v Caracase. Narkobaróna zatkli venezuelskí vojaci v júni vo venezuelskom štáte Barinas.
      Spojené štáty vypísali za zadržanie Péreza Henaa odmenu päť miliónov dolárov (4,11 milióna eur). Na Floride ho v roku 2011 obvinili z organizovania pašovania kokaínu.
      Kolumbijský narkobarón vo Venezuele predstieral, že je predákom na ryžovej farme a jeho desať telesných strážcov sa vydávalo za robotníkov. V Kolumbii je podozrivý zo 66 vrážd, ako aj ďalších trestných činov vrátane vydieračských únosov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies