Venera ako tréner Pardubíc skončil, staronovým koučom Říha

NETKY.SK • 8 Január 2015, 11:02 • 2 min
Venera ako tréner Pardubíc skončil, staronovým koučom Říha

PARDUBICE - Zdeněk Venera už nie je trénerom hokejistov Pardubíc. Staronovým koučom českého extraligistu sa stal Miloš Říha st., ktorý povedie tím spolu so svojím synom. Pre bývalého kormidelníka Slovana Bratislava to bude už piate pardubické angažmán, naposledy trénoval východočechov v sezóne 2012/2013.

slovakia

left justify in out

"Spolupráca so Zdeňkom Venerom, ktorého si vážim, bola úplne  bezkonfliktná, rovnako ako vzájomná dohoda o ukončení jeho pôsobenia v tíme. Pre náš klub urobil množstvo práce a chcem sa mu poďakovať za robotu, ktorú odviedol v Pardubiciach. S Milošom Říhom sme sa dohodli na spolupráci do konca sezóny," povedal pre server idnes.cz generálny manažér Pardubíc Ondřej Šebek.
      

Obnovenú premiéru na striedačke Pardubíc absolvuje Říha v piatok v dueli proti Sparte Praha. Skúsený tréner naposledy viedol v Kontinentálnej hokejovej lige Avangard Omsk. V Pardubiciach odkoučoval dokopy 414 extraligových zápasov. V klube pôsobil v rokoch 1996-1999, 2002-2004, 2006-2007 a v roku 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies