Vémola označil RFA za pochybnú organizáciu

NETKY.SK • 2 Máj 2022, 16:42 • 2 min
Vémola označil RFA za pochybnú organizáciu

Karlos Vémola ešte nedávno hovoril o tom, že dostal ponuku od novej organizácie Real Fight Arena, o ktorej by dokonca po vypršaní kontraktu s Oktagonom MMA mohol uvažovať. Situácia sa zjavne zmenila, pretože sa v najnovšom vydaní Karlos show vyjadril, že ide o pochybnú organizáciu, ktorá do dvoch rokov možno ani nebude existovať.

slovakia

left justify in out

Hosťami programu bol Vémolov súper na podujatí Underground Marpo, ako aj promotér Oktagonu Novotný. Práve šéf najúspešnejšej MMA organizácie v našich končinách adresoval Marpovi odkaz, že jeho zápas s Iljom Škondričom, ktorý je v RFA naplánovaný na koniec roka, nebude nikoho zaujímať.

 

 

„Keď prehrá so mnou, už sa na to nikto dívať nebude, to je jasné. Keď ho knockoutuje niekto, kto nevie boxovať a potom pôjde s niekým, kto boxovať vie a nachádza sa o váhu vyššie? To už asi nebude chcieť vidieť nikto. A je otázne, či k tomu zápasu vôbec dôjde, pretože je to nejaká pochybná organizácia, o ktorej som počul, že sa jej veľmi nedarí. Bol som tam, pretože keď sa deje niečo nové, chcem byť pri tom. Ondro sa ma pýtal, že čo a ako a odpovedal som, že som bol rád, že som tam išiel a videl to. Taký hype okolo prvého galavečera a dopadlo to tak, ako to dopadlo,“ narážal Vémola na podujatie Warm-Up, ktoré malo byť zahrievacím kolom pred ostrým štartom, ktorý sa uskutoční už 14. mája v NTC Bratislava.

 

 

Po odpovedi Marpa, aby tam Terminátor o dva roky náhodou nezápasil, kontroval Vémola ďalším štipľavým vyhlásením. „Ja si myslím, že o dva roky tá organizácia už ani nebude, ak mám byť úprimný. Som spokojný tam, kde som. Za to prvé KO v živote snáď dostanem pekný bonus. Dohodneme sa.“

 

Spoločnosť na otázku serveru šport.sk, ako vníma kritiku od konkurencie, zareagovala diplomaticky. „K zápasníkom iných organizácií sa nebudeme vyjadrovať. Rešpektujeme a vážime si všetkých bojovníkov. Toto berieme skôr ako PR stratégiu konkurencie. Nám to ale vôbec neprekáža. Všetci si môžete pozrieť naše prvé podujatie zo záznamu alebo sa sami presvedčiť o kvalite našej organizácie o dva týždne na Grand Opening.

 

 

„Premýšľali sme, či budeme nejako reagovať, ale radšej našu energiu smerujeme na veci, ktoré majú význam a zmysel, a to je príprava na 14. máj a skoré spustenie predaja na zvyšok turnajov,“ doplnil promotér Boris Marhanský.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona