Veľvyslanectvo Ruskej federácie obviňuje Londýn z netransparentného vyšetrovania

NETKY.SK • 25 August 2018, 16:13 • 2 min
Veľvyslanectvo Ruskej federácie obviňuje Londýn z netransparentného vyšetrovania

LONDÝN - Britské úrady a ich netransparentné vyšetrovanie incidentov v Salisbury a Amesbury zastrašuje miestnych obyvateľov a vytvára "pôdu pre kvitnutie“ témy "ruskej hrozby". O tom v piatok informovalo ruské veľvyslanectvo v Londýne.

slovakia

left justify in out

 

 

"Chceli by sme zdôrazniť, že britská strana doteraz neodpovedala na naše otázky ohľadom vyšetrovania, ktoré je, rovnako ako predtým, netransparentné. Nastala paradoxná situácia. Na jednej strane, britské zdravotnícke úrady neustále tvrdili, že riziko otravy obyvateľov zostáva na nízkej úrovni, na druhej strane, polícia po dobu niekoľkých mesiacov pracne prehľadávala aj tie miesta, kde by sa obete len ťažko nachádzať, napríklad detské ihrisko v parku. Avšak doposiaľ nebolo vysvetlené, čo vlastne experti hľadali a či boli vôbec úspešní, " píše sa vo vyhlásení ruského veľvyslanectva.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies