Veľvyslanec USA v Rusku porovnal Vladivostok s Kaliforniou

NETKY.SK • 26 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
Veľvyslanec USA v Rusku porovnal Vladivostok s Kaliforniou

MOSKVA - Po návšteve hlavného mesta Prímorského kraja, sa John Huntsman chystá navštívit Sachalin. Informuje NTV.ru.

slovakia

left justify in out

Veľvyslanec USA v Rusku John Huntsman prvýkrát navštívil Vladivostok a po prehliadke mesta povedal, že mu pripomína jeho rodnú Kaliforniu. O tom informovali na generálnom konzuláte Spojených štátov.
     

V hlavnom meste Prímorského kraja diplomat usporiada stretnutia s verejnosťou a potom pôjde na Sachalin. "Som veľmi rád, že prvýkrát navštívim Vladivostok, krásne mesto, ktorého výhľad sa podobá na moju rodnú Kaliforniu. Dúfam, že sa dozviem viac o tomto dynamickom regióne a možnostiach hlbšej spolupráce medzi USA a Ruskom na ďalekom východe," povedal Huntsman.

   

Veľvyslanec tiež zdieľal svoje dojmy z výletu na lanovke vo Vladivostoku a nazval ho nezabudnuteľným."Z tohto pohľadu je zaujímavé pozrieť sa na Vladivostok a stretnúť sa s jeho obyvateľmi," poznamenal on.
     

Prvá návšteva Huntsmana na ďalekom východe bola naplánovaná na december minulého roka, ale bola zrušená, pretože, podľa veľvyslanectva, miestne úrady si nenašli príležitosť stretnúť sa s ním, kvôli plnému jeho zaneprázdnenosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies