Veľtrh práce v bratislavskej Inchebe ponúkne takmer 16.500 pracovných miest

NETKY.SK • 27 Február 2018, 12:25 • 2 min
Veľtrh práce v bratislavskej Inchebe ponúkne takmer 16.500 pracovných miest

BRATISLAVA - V stredu 28. februára a vo štvrtok 1. marca sa v areáli bratislavskej Incheby bude konať už deviaty ročník veľtrhu práce Profesia Days. Organizátor podujatia, spoločnosť Profesia, očakáva až 180 vystavovateľov ponúkajúcich takmer 16.500 pracovných miest.

slovakia

left justify in out

Ako informovala TASR hovorkyňa Profesie Nikola Richterová, veľká časť vystavovateľov pociťuje znížený počet voľných uchádzačov o prácu. Zrejme aj to spôsobilo, že tento rok sa na podujatí predstaví rekordný počet zamestnávateľov.

 

Firmy na veľtrhu majú možnosť zaujať aj ľudí, ktorí by za normálnych okolností nezareagovali na ich inzerát. Okrem toho, mimo veľtrhu práce majú zamestnávatelia a uchádzači len veľmi málo príležitostí stretnúť sa "naživo".

 

Veľtrh Profesia days predstavuje podľa organizátorov príležitosť pre širokú skupinu ľudí. Firmy budú hľadať ľudí vo výrobe, v obchode, doprave, administratíve, cestovnom ruchu, ale aj v manažmente či finančníctve. Hlavný partner, Jaguar Land Rover Slovakia, ponúkne okrem voľných pracovných pozícií aj poradenstvo vo svojom stánku, kde majú uchádzači možnosť zistiť viac o obsadzovaných pozíciách, ako aj o požiadavkách na kandidátov.

 

Prednášková miestnosť Profesia i ďalšie sprievodné aktivity záujemcom pomôžu zistiť, ako napísať správne životopis, čo je vhodné a čo nie pri platovom vyjednávaní so svojím šéfom, či na aké veci sa zameriavajú personalisti na pracovných pohovoroch. Záujemcovia navyše môžu zistiť, na akej úrovni majú svoje znalosti z cudzích jazykov. Pripravené je tiež IT testovanie, osobnostné previerky a ďalšie sprievodné aktivity.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies