Veľtrh Danubius Gastro prinesie najnovšie trendy v gastronómii

NETKY.SK • 26 Január 2016, 12:51 • 2 min
Veľtrh Danubius Gastro prinesie najnovšie trendy v gastronómii

BRATISLAVA - Najnovšie trendy v gastronómii, tradičné, menej známe či exotické potraviny z celého sveta, kávu a víno, ale aj kuchárske, pekárske a cukrárske ukážky prinesie v dňoch 28. - 31. januára do Incheby gastronomický veľtrh Danubius Gastro.

slovakia

left justify in out

Organizátori evidujú 387 vystavovateľov z deviatich krajín.

 

Podujatie plné vôní, farieb a chutí poteší nielen všetkých milovníkov dobrého jedla, keďže nebude chýbať široká ponuka strojov a technológií do gastronomických prevádzok a zariadenia do reštaurácií a hotelov. V poradí 23. ročník veľtrhu doplní 16. ročník výstavy strojov a technológií pre obchody Exposhop a 15. ročník výstavy obalových materiálov a baliacej techniky Gastropack.

 

Danubius Gastro je najvýznamnejší gastronomický veľtrh na Slovensku a za 23 rokov fungovania sa vyprofiloval na rozhodujúce podujatie vo svojom segmente nielen v domácom prostredí, ale aj v stredoeurópskom regióne.

 

Veľtrh aj v tomto roku potvrdil rastúcu tendenciu, keď v počte vystavovateľov i výstavnej plochy dosahuje nárast oproti minulému roku - ten bol pritom vo všetkých parametroch najväčší od krízy v rokoch 2008 – 2009.

 

Hlavným partnerom Danubius Gastro je tak ako minulý rok Kaufland Slovenská republika. Na veľtrhu sa predstaví ako spoločnosť, ktorá si je plne vedomá potreby zodpovednosti voči svojmu okoliu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies