Veľký trapas: Žena omylom poslala obrázok svojho poprsia šéfovi, tiež jej odpovedal fotkou

NETKY.SK • 23 Október 2015, 18:38 • 2 min
Veľký trapas: Žena omylom poslala obrázok svojho poprsia šéfovi, tiež jej odpovedal fotkou

LONDÝN - Nemenovaná žena mala v úmysle potešiť svojho priateľa šteklivou fotografiou svojho poprsia, no spôsobila si tým obrovskú hanbu. Fotku totiž omylom poslala svojmu šéfovi.

slovakia

left justify in out

Obnažené brucho a prsia na zábere obohatila o provokatívny popis, či mu náhodou cez víkend niečo nechýba. Jej šéf nanešťastie fotku nielen videl, ale jej aj odpovedal. Naspäť jej poslal snímku s ručne napísaním odkazom. Jeho odpoveď bola zdvorilá, chápavá s jemným podtónom humoru. "Ahoj, asi ste to nechceli poslať mne, ale buďte opatrnejšia. Ja som váš šéf."  Slovíčko šéf dvakrát podčiarkol, aby zdôraznil profesijné hranice medzi nimi. Mohlo to určite dopadnúť aj oveľa horšie. Žena sa musela v pondelok ráno v práci cítiť veľmi trápne a tohto pocitu pri kontakte so šéfom sa tak rýchlo asi nezbaví.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies