Veľký škandál v meste Fairfax: Starosta chcel za sex platiť metamfetamínom!

NETKY.SK • 6 August 2016, 15:12 • 2 min
Veľký škandál v meste Fairfax: Starosta chcel za sex platiť metamfetamínom!

FAIRFAX - Mestečkom Fairfax v americkom štáte Virgínia otriasol veľký škandál.

slovakia

left justify in out

Jeho starostu Richarda "Scotta" Silverthorna zatkli po tom, čo sa s dvoma mužmi dohodol, že budú mať v hoteli sex. Zaplatiť zaň chcel drogou metamfetamín. Netušil však, že jeho potenciálni sexuálni partneri sú policajti pôsobiaci v utajení, informovala agentúra AP.

 

Silverthorne sa s oboma mužmi skontaktoval prostredníctvom jednej webovej stránky. Jeden z policajtov si na nej vytvoril profil; Silverthorne sa ozval o dva dni neskôr. Okrem iného navrhol, že výmenou za sex by mohol zaobstarať metamfetamín.

 

V hoteli vyšetrovatelia na vlastné oči videli, ako sa Silverthorne stretol s dvoma predajcami tejto drogy. Zatkli ho okamžite po tom, čo im ju dal. V putách skončili aj obaja priekupníci.

 

Silverthorne sa podľa polície ku všetkému priznal. Skončil tak nielen ako starosta, ale nebude môcť7 vykonávať ani povolanie učiteľa.

 

Polícia si na starostu Faifraxu "posvietila" kvôli indíciám, že už v minulosti za sex platil metamfetamínom.

 

V januári Silverthorne denníku Washington Post povedal, že má za sebou zlý rok. Na mysli mal zdravotné a finančné problémy - okrem iného musel podať návrh na osobný bankrot a jeho dom išiel do nútenej dražby.

 

Silverthorne bol za starostu Fairfaxu druhýkrát zvolený iba v máji. Jeho otec vykonával túto funkciu v 70. a 80. rokoch. Fairfax má asi 24.000 obyvateľov a nachádza sa približne 35 kilometrov západne od Washingtonu D.C.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies