Veľký rozruch v Trump Tower: Kvôli podozrivým balíčkom uzavreli časť ulice

NETKY.SK • 28 Júl 2018, 08:01 • 2 min
Veľký rozruch v Trump Tower: Kvôli podozrivým balíčkom uzavreli časť ulice

NEW YORK - Newyorská polícia skontrolovala v piatok obsah troch balíčkov, ktoré sa našli v mrakodrape Trump Tower patriacom americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra AP.

 

Balíčky nájdené v Trump Tower "možno pokladať za neškodné" uviedol na Twitteri šéf protiteroristického oddelenia newyorskej polície James Waters s tým, že ich obsah skontroloval policajný pyrotechnik.

 

Prezidentov syn Eric Trump na Twitteri uviedol, že v podozrivých balíčkoch boli USB nabíjačky, pričom dodal že "opatrnosti nikdy nie je dosť".

 

Podozrivé predmety si ako prvý všimol v piatok približne o 16.30 h miestneho času (22.30 h SELČ) zamestnanec bezpečnostnej služby v Trump Tower a o svojom náleze informoval políciu.

 

Počas policajného zásahu v Trumpovom mrakodrape bola nakrátko uzavretá časť Piatej Avenue pred vstupom do budovy. Šéf Bieleho domu Donald Trump sa v piatok v New Yorku nezdržoval.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona