Veľký prestup Hamšíka do Číny sa komplikuje, Neapol ho nečakane pozastavil

NETKY.SK • 7 Február 2019, 11:27 • 2 min
Veľký prestup Hamšíka do Číny sa komplikuje, Neapol ho nečakane pozastavil

Neapol - Taliansky futbalový klub SSC Neapol pozastavil v stredu večer prestup slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka do čínskeho klubu Ta-lien I-fang. Podľa oficiálneho klubového twitterového konta sú dôvodom rozdielne predstavy o platbách za 31-ročného reprezentanta SR.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií talianskych médií boli údajne už kluby dohodnuté na prestupovej sume 18 miliónov eur plus ďalšie dva v bonusoch. Hamšík mal už vyrokovanú trojročnú zmluvu. Po sezóne sa mal uskutočniť aj prípravný duel oboch klubov. Talianska tlač tiež uviedla, že Hamšík má absolvovať lekárske testy v Madride a po krátkom pobyte na Slovensku odísť za novými spoluhráčmi.

 

Číňania však chcú najprv polročné hosťovanie s opciou na riadny prestup, Neapol ale trvá na prestupe s okamžitou platnosťou. Kluby majú čas dosiahnuť dohodu do 28. februára, do ktorého trvá prestupový termín v Číne.

 

Hamšík prišiel do Neapolu v júli 2007 z Brescie a celých dvanásť rokov zasvätil klubu spod Vezuvu. S 519 zápasmi a 121 gólmi je historický rekordér SSC a na konte má množstvo ďalších klubových prvenstiev. V národnom drese odohral 110 duelov a strelil 22 gólov.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies