Veľkopodnikateľovi Zoroslavovi Kollárovi pribudlo ďalšie obvinenie, polícia pátra po jeho komplicovi

NETKY.SK • 22 Marec 2021, 19:16 • 2 min
Veľkopodnikateľovi Zoroslavovi Kollárovi pribudlo ďalšie obvinenie, polícia pátra po jeho komplicovi

BRATISLAVA - Podnikateľovi Zoroslavovi Kollárovi pribudlo nové obvinenie. Polícia vyhlásila pátranie po jeho komplicovi

slovakia

left justify in out

Informoval o tom spravodajský portál televízie Joj Noviny.sk. Spolu s ním sú obvinení aj bývalý šéf Kriminálneho úradu finančnej správy Ľudovít Makó, bratislavský podnikateľ Tomáš Rajecký a ďalšie osoby.

 

V priebehu dňa za vyšetrovateľom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) prišiel právny zástupca znovuobvineného Zoroslava Kollára Martin Berec. "Bolo nám vznesené nové obvinenie a bližšie ku právnej kvalifikácii sa nemôžem vyjadrovať. Budem klienta o tom informovať, nakoľko sme ešte nemali k tejto veci poradu," uviedol Berec pre televíziu Joj.  

Portál pripomína, že Rajecký je známa postava v bratislavskom podsvetí a jeho meno je spájané prevažne so zločineckou skupinou známou ako Piťovci.

 

Taktiež sa táto osoba spomína pri Marianovi Kočnerovi, pričom jeho meno sa spomína aj zaistenej komunikácii Threema. „Marianovi K. v nej Rajecký. písal, že by sa mal pripraviť na útek zo Slovenska,“ uvádza portál. Dodáva, že polícia dnes zverejnila informáciu, že po Rajeckom pátra pre obvinenie z korupcie.

 

Na NAKA prišiel aj advokát Adrián Kucek, ktorý by mal zastupovať Rajeckého, k celému prípadu sa však odmietol vyjadriť. Nechcel dokonca ani potvrdiť, či skutočne zastupuje Rajeckého. 

 

img

 

Rajecký je obvinený z prijímania úplatku. Vyplýva to z informácie, ktorú zverejnila polícia na sociálnej sieti ako správu o mimoriadnom pátraní. 

 

Podľa TV JOJ súvisí Rajeckého obvinenie s konkurzným kráľom Zoroslavom Kollárom, ktorého NAKA obvinila z ďalšej závažnej trestnej činnosti. S Kollárom má byť obvinený aj bývalý šéf daňových kriminalistov Ľudovít Makó a ďalšie osoby. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona