Veľkonočné počasie: Bude teplo, ale veľa zrážok!

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 13:23 • 2 min
Veľkonočné počasie: Bude teplo, ale veľa zrážok!

BRATISLAVA – Veľkonočným sviatkom sa na dedine dodnes hovorí oblievačka a nie kvôli počasiu. Tento rok však zmoknú nielen slovenské ženy, ale aj šibači, pretože počas celých sviatkov bude každý deň pršať takmer na celom Slovensku.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok bude slnečno, na severe a východe oblačno až zamračené. V horských oblastiach ojedinele slabé zrážky. Najvyššie denné teploty budú 11 až 17 stupňov, na severe a východe 5 až 11 stupňov Celzia. Fúkať bude severný až severovýchodný vietor 15 až 40 km/h, miestami v nárazoch až okolo 55 km/h.

 

Na Veľký piatok bude prevažne polooblačno a popoludní v horských oblastiach ojedinele prehánky. Najvyššie denné teploty  - 16 až 21 stupňov, na Kysuciach, Orave a Liptove okolo 14 stupňov Celzia. Na horách vo výške 1500 metrov bude okolo 7 stupňov. Fúkať bude slabý, neskôr popoludní na západe a východe severozápadný až severný vietor s rýchlosťou do 20 km/h.

 

V Sobotu bude oblačno až zamračené. V noci a cez deň na viacerých miestach vyskytne dážď alebo prehánky, ojedinele aj búrky. Nočná teplota bude 9 až 3 stupňov a cez deň teplota vystúpi na 18 až 23 stupňov, na severe na 16 stupňov Celzia. Vietor bude fúkať severný až severovýchodný s rýchlosťou 10 až 30 km/h, miestami v nárazoch okolo 50 km/h.

 

Veľkonočná nedeľa bude  polooblačná až oblačná. Cez deň sa miestami vyskytnú prehánky, ojedinele aj búrky. V noci bude 8 až 3 stupne a cez deň 15 až 20 stupňov Celzia.

 

Na Veľkonočný pondelok bude opäť polooblačno až oblačno, miestami sa vyskytnú prehánky, a ojedinele aj búrky. Nočná teplota bude 9 až 3 stupne a cez deň príjemných 16 až 22 stupňov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona