Veľké pátranie v Česku: Po Kladne pobehoval muž s nožom v ruke a kričal "Allahu akbar"

NETKY.SK • 5 August 2016, 19:00 • 2 min
Veľké pátranie v Česku: Po Kladne pobehoval muž s nožom v ruke a kričal "Allahu akbar"

KLADNO – V stredu prebehla v Kladne veľká pátracia akcia po mužovi, ktorý pobehoval po uliciach s nožom v ruke a mal vykrikovať: „Allahu Akbar (Alah je veľký)“. Do pátrania sa zapojil aj vrtuľník s termovíziou, avšak neúspešne. Česká polícia teraz prosí verejnosť o pomoc.

slovakia

left justify in out

Po druhej hodine poobede prišlo na tiesňovú linku hlásenie, že v uliciach Kladna pobehuje muž s 12-centimetrovým nožom v ruke a údajne vykrikuje: „Allahu Akbar“.

 

„Podozrivý muž nikoho neohrozoval, iba mal vyvolávať vyššie uvedené heslo. Na ulici J.Hory pred divadlom odcudzil 15-ročnému chlapcovi z lavičky mobilný telefón, ktorý po menšej potýčke s okradnutým zahodil v parku. Potom sa dal na útek do priestorov bývalej hute Poldi,“ povedala pre TV Nova policajná hovorkyňa Michaela Nováková.

 

Polícia vyslala kvôli mužovi všetky dostupné jednotky, zasahovala aj špeciálna jednotka s dlhými strelnými zbraňami. Policajti akciu po 18-tej hodine odvolali.

 

Pátranie sa však neskončilo. Polícia má z kamerového systému fotografie muža. Ide o 25 až 30 ročného a 165 až 170 cm vysokého muža strednej postavy. Má tmavšiu pleť čierne vlasy a čiernu bradu. Podľa svedkov hovoril plynulo po česky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies