Veľké pátranie v Bratislave sa skončilo: Nezvestnú osemročnú Ninku a jej otca už našli!

NETKY.SK • 10 Október 2014, 13:00 • 2 min
Veľké pátranie v Bratislave sa skončilo: Nezvestnú osemročnú Ninku a jej otca už našli!

BRATISLAVA - Pátranie po nezvestnom osemročnom dievčati a jej 38-ročnom otcovi sa skončilo. Oboch našli v lesnom poraste na Horskej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.
     

"Na základe výbornej spolupráce občianky, ktorá policajtom Obvodného oddelenia PZ Nové Mesto západ poskytla informácie o mieste, kde oboch nezvestných naposledy videla, boli títo dnes v čase približne o 17.45 h vypátraní v lesnom poraste na Horskej ulici v Bratislave," priblížila Považanová. Dodala, že hneď ako to bude možné, bude maloletá Nina odovzdaná do rúk svojej matky.
     

Obaja boli nezvestní od štvrtka (9.10.) rána. Pátrali po nich v noci desiatky policajtov so služobnými psami, hasiči a záchranári, avšak neúspešne. Prehľadali aj bratislavskú Kolibu, kde našli ich auto. Polícia pokračovala v pátraní aj počas dnešného dňa. Takmer 70 policajtov a vrtuľník ministerstva vnútra prehľadali lokalitu Koliby a priľahlých lesných porastov v okolí niekoľkých kilometrov od miesta nálezu motorového vozidla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies