Veľké obavy o argentínskeho futbalistu, nevedia ho nájsť a jeho lietadlo zmizlo z radarov!

NETKY.SK • 22 Január 2019, 11:55 • 2 min
Veľké obavy o argentínskeho futbalistu, nevedia ho nájsť a jeho lietadlo zmizlo z radarov!

Cardiff - Účastník anglickej futbalovej Premier League Cardiff City sa obáva o osud svojej novej posily Emiliana Salu. Dvadsaťosemročný argentínsky útočník mal v pondelok pricestovať na Britské ostrovy, ale neodpovedá na správy. Obavy vzrástli po tom, čo lietadlo, na palube ktorého mal byť aj Sala, zmizlo z radaru nad kanálom La Manche.

slovakia

left justify in out

Kontrola letovej prevádzky potvrdila, že menšie lietadlo typu Piper Malibu, ktoré odštartovalo z francúzskeho Nantes, zmizlo z radaru. Záchranári pátrajú po lietadle v oblasti Alderney, k dispozícii sú aj dva vrtuľníky. Podľa novinára z portálu Ouest France bol na palube aj Sala, ktorý prestúpil do Cardiffu v januári z Nantes.

 

"Lietadlo s turbínovým motorom bolo na ceste z Nantes do Cardiffu. Na palube boli dvaja ľudia. Do oblasti vyslali záchranárske tímy, pátranie bolo prerušené o druhej hodine v noci pre zhoršenie podmienok na mori a zníženú viditeľnosť," uviedol portál news.sky.com. Pátranie obnovili o ôsmej hodine ráno.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies