Veľké Leváre: Hasiči už hasia menšie ohniská

NETKY.SK • 9 August 2013, 17:44 • 2 min
Veľké Leváre: Hasiči už hasia menšie ohniská

BRATISLAVA - Hasiči pri požiari medzi Veľkými Levármi a Moravským sv. Jánom uhasili dva zo šiestich zásahových úsekov. Požiar majú pod kontrolou a ďalej sa nerozširuje. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Hasiči v súčasnosti hasia menšie ohniská.

slovakia

left justify in out

Veľký požiar vo štvrtok popoludní zachvátil územie medzi Moravským sv. Jánom a Veľkými Levármi. Požiar s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobili iskry z kolies prechádzajúceho vlaku. Oheň sa od železničnej trate vo Veľkých Levároch dostal do borovicového lesa. Požiar spozorovali v blízkosti farmy v obci Veľké Leváre. Horelo približne 10 hektárov medzi Veľkými Levármi a Moravským Svätým Jánom. Pri požiari po celú noc zasahovalo viac ako sto profesionálnych i dobrovoľných hasičov s 30-timi kusmi hasičskej techniky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona