Veľké gesto Ronalda: Daroval 7 miliónov eur obetiam zemetrasenia v Nepále

NETKY.SK • 9 Máj 2015, 11:36 • 2 min
Veľké gesto Ronalda: Daroval 7 miliónov eur obetiam zemetrasenia v Nepále

MADRID - Trojnásobný držiteľ ocenenia Zlatá lopta pre najlepšieho futbalistu sveta Cristiano Ronaldo ukázal šľachetným činom, že mu nie sú ľahostajné osudy trpiacich ľudí vo svete.

slovakia

left justify in out

Podľa francúzskeho časopisu Foot hviezda Realu Madrid vyzvala prostredníctvom svojho konta na Facebooku na pomoc obetiam zemetrasenia v Neapále. Sám sa rozhodol ísť príkladom a tejto ťažko skúšanej ázijskej krajine poslal 7 miliónov eur.


Mnohými futbalovými priaznivcami milovaný aj nenávidený 30-ročný rodák z portugalskej Madeiry poukázal čiastku prostredníctvom nadácie na pomoc deťom Save the Children.


Ako upozornil aj Irish Independent, Cristiano Ronaldo dlhodobo podporuje charitatívne aktivity. Nedávno venoval 60-tisíc eur mladému chlapcovi, ktorý potreboval prostriedky na liečbu mozgu. Svojmu najlepšiemu kamarátovi z detstva, ktorý je nezamestnaný, sa rozhodol doživotne platiť rentu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies