Veľké derby v Kodani prerušili pre násilie na tribúnach!

NETKY.SK • 7 August 2017, 10:09 • 2 min
Veľké derby v Kodani prerušili pre násilie na tribúnach!

KODAŇ - V derby zápase kodanských rivalov Bröndby IF - FC Kodaň (1:0) v rámci 4. kola najvyššej dánskej futbalovej súťaže prišlo k výtržnostiam fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Chuligáni z radov prívržencov FC Kodaň zasiahli do tváre jedného z usporiadateľov, ktorí sa snažili upokojiť rozvášnenú situáciu na štadióne. Videozáznam zachytil, ako muž po tvrdom údere padol na zem. Museli zasiahnuť policajné zložky v diváckom sektore. Napriek tomu však výtržníci pokračovali v násilnostiach a v bitkách so strážcami poriadku, ktorí museli použiť donucovacie prostriedky vo forme obuškov. Zápas približne na pätnásť minút prerušili.

Duel sa skončil víťazstvom Bröndby IF, keď jediný gól stretnutia strelil v 90. min Simon Tibbling. Slovenský reprezentant Ján Greguš odohral za FC Kodaň celý zápas. O incidentoch informoval portál sport1.de.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies