Veľká tragédia v tíme Ottawy: Gáboríkov spoluhráč a kapitán tímu Erik Karlsson prišiel o syna

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 11:50 • 2 min
Veľká tragédia v tíme Ottawy: Gáboríkov spoluhráč a kapitán tímu Erik Karlsson prišiel o syna

OTTAWA - Kapitánovi hokejistov Ottawy Senators Erikovi Karlssonovi v severoamerickej NHL a jeho manželke Melinde zomrel syn. Len v novembri pritom oznámili, že čakajú prvého potomka. Jeden z najlepších obrancov planéty preto vynechal utorňajšie stretnutie proti Floride Panthers (2:7).

slovakia

left justify in out

"Myšlienky a modlitby našej organizácie i celého mesta smerujú k Erikovi a Melinde po tom, čo stratili syna," uviedli zástupcovia Senators vo vyhlásení na oficiálnej internetovej stránke klubu.

 

"Nedokážem si predstaviť, čo teraz prežívajú. Takéto situácie vás nútia premýšľať o živote a zistiť, čo sa to vlastne deje. Je dôležité, aby teraz boli spolu. Erik je veľkou súčasťou nášho tímu a on i jeho manželka sú dôležitými súčasťami tohto mesta. Sme ako rodina a hlboko nás to zasiahlo," povedal podľa sportsnet.ca obranca Ottawy Mark Borowiecki.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies