Veľká tragédia na ceste: 8 mŕtvych a 38 zranených pri havárii autobusu

NETKY.SK • 4 Február 2013, 09:20 • 2 min
Veľká tragédia na ceste: 8 mŕtvych a 38 zranených pri havárii autobusu

Veľká tragédia na ceste 8 mŕtvych a 38 zranených pri havárii autobusu - Svet Najmenej osem obetí a 38 zranených si vyžiadala zrážka turistického autobusu s ďalšími dvoma vozidlami v hornatej oblasti severnej Kalifornie, informovala agentúra AP. K havárii

slovakia

left justify in out

imgNajmenej osem obetí a 38 zranených si vyžiadala zrážka turistického autobusu s ďalšími dvoma vozidlami v hornatej oblasti severnej Kalifornie, informovala agentúra AP.

K havárii podľa miestnej polície došlo v noci nadnes a 38 zranených hospitalizovali. Polícia ďalej uviedla, že vodič autobusu hlásil problémy s brzdami vo chvíli, keď schádzal dole kopcom v hornatej oblasti. Vzápätí autobus zozadu narazil do jedného vozidla, prevrátil sa narazil aj do dodávky, ktorá ťahala príves, píše AP.

Miestne úrady spresnili, že pasažieri autobusu patrili k turistickej skupine z mexického mesta Tijuana. Na miesto nehody prišiel aj predstaviteľ mexického konzulátu.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies