Veľká smola útočníka Dunajskej Stredy, pretrhnuté väzy v členku a týždne absencie

NETKY.SK • 22 Január 2019, 15:03 • 2 min
Veľká smola útočníka Dunajskej Stredy,  pretrhnuté väzy v členku a týždne absencie

DUNAJSKÁ STREDA - Chorvátsky futbalista v drese FC DAC 1904 Dunajská Streda Marko Divkovič má pretrhnuté väzy v ľavom členku a s najväčšou pravdepodobnosťou nestihne začiatok jarnej časti najvyššej súťaže.

slovakia

left justify in out

Na úvod druhý tím tabuľky zo Žitného ostrova 16. februára privíta v rámci 19. kola lídra priebežnej klasifikácie ŠK Slovan Bratislava. Devätnásťročného útočníka (nar. 11. júna 1999) v minulotýždňovom prípravnom stretnutí proti Galante zastavil nedovolene stopér súpera Djiby Ba. Oficiálna internetová stránka Dunajskej Stredy uvádza, že Divkovič mal hematóm a až po jeho vstrebaní mohol absolvovať kompletné vyšetrenia, vrátane magnetickej rezonancie.

"Jej výsledky boli viac ako nepríjemné. Divkovič má pretrhnuté a natrhnuté väzy v ľavom členku. Dostal ortézu a čaká ho intenzívna rehabilitácia. Na kontrolu pôjde o dva týždne, zatiaľ je náročné predpovedať dĺžku absencie. Úvod ligovej jari však Marko s veľkou pravdepodobnosťou vynechá," informuje web fcdac.sk.

"Som veľmi smutný, pretože som sa cítil v dobrej pohode a po päťtýždňovej zimnej prestávke som sa tešil na futbalovú loptu. Žiaľ, hneď v prvom zápase roka ma postretla takáto smola. Je to jednoznačne najvážnejšie zranenie v mojej kariére, doteraz som vynechal maximálne dva týždne pre svalové ťažkosti či problémy so slabinami," povedal pre klubový web rodák z Vinkovci, ktorý je v FC DAC od leta 2017. Doteraz nastúpil na 42 ligových stretnutí a strelil päť gólov. Divkovič si pripísal v sezóne 2018/2019 dovedna 14 štartov vo Fortuna lige, skóroval dvakrát.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies