Veľká policajná razia v Bratislave: Zadržali desiatky ľudí, vrátane syna známeho podnikateľa

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 15:36 • 2 min
Veľká policajná razia v Bratislave: Zadržali desiatky ľudí, vrátane syna známeho podnikateľa

BRATISLAVA – Policajti spravili na západnom Slovensku veľkú raziu, pri ktorej zadržali viac ako dvadsať ľudí. Medzi zadržanými sú údajní členovia gangu piťovci, ale aj syn známeho podnikateľa.

slovakia

left justify in out

"Môžeme  potvrdiť, že na území západného Slovenska vykonáva Národná kriminálna agentúra rozsiahlejšiu realizáciu, no vzhľadom na vykonávané procesné úkony, viac informácií nie je možné poskytnúť," povedal hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

 

NAKA včera skoro ráno spustila na niekoľkých miestach v Bratislave veľkú raziu. Medzi zadržanými je údajne aj syn známeho podnikateľa Ladislava Reháka. Okrem neho zadržali aj údajných členom skupiny piťovci. Medzi zadržanými má byť údajne aj obžalovaný muž v prípade vraždy študenta Daniela Tupého. Viacerí skončili v zadržiavacej väzbe.

 

Ich šéfa Juraja Ondrejčáka zadržali v roku 2011 v bratislavskej mestskej časti Lamač a súd ho odsúdil až na 16 rokov za mrežami.

 

"Do úvahy prichádza právna kvalifikácia členstva alebo podpory zločineckej skupiny. V nadväznosti na trestné činy, ktoré môžu súvisieť s drogovou trestnou činnosťou, prípadne nedovoleným ozbrojovaním," povedal pre TV JOJ policajný prezident Tibor Gašpar, ktorý dodal: "Z pohľadu obvinenia pôjde o asi niekoľko desiatok osôb."

 

Polícia by sa mala k celému prípadu vyjadriť už dnes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona