Veľká nehoda na R2 pri Žiari nad Hronom! Doprava musela byť v oboch úsekoch odstavená

NETKY.SK • 26 Apríl 2021, 15:23 • 2 min
Veľká nehoda na R2 pri Žiari nad Hronom! Doprava musela byť v oboch úsekoch odstavená

BANSKÁ BYSTRICA - Hasiči zasahujú pri tragickej dopravnej nehode kamióna s osobným vozidlo na rýchlostnej ceste R2 medzi obcou Lovčice-Trubín v okrese Žiar nad Hronom a križovatkou s rýchlostnou cestou R1.

slovakia

left justify in out

Podľa Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici následkom nehody jedna osoba utrpela zranenia nezlučiteľné so životom a druhá sa ľahko zranila.

 

img

 

Zasahujúci hasiči vyslobodili zranené osoby z havarovaných vozidiel. Ako na sociálnej sieti dodáva krajská polícia Banská Bystrica, rýchlostná cesta R2 je v tomto úseku v obidvoch smeroch uzatvorená a obchádzka je možná cez mesto Žiar nad Hronom.

 

img

 

"Podľa doterajších zistení vodič osobného auta z neznámych príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim kamiónom. Po kolízii sa osobné auto vznietilo," doplnila polícia s tým, že vo vyšetrovaní budú dôležité vyjadrenia znalcov z odboru cestnej dopravy aj súdneho lekárstva.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona